2013-07-24 12:14:55• hírek • Kocsis Zoltán

Kiugrott a negyedikről, de egy ponyva megmentette az életét

Túlélte öngyilkossági kísérletét az a középkorú szatmárnémeti nő, aki saját lakása ablakán ugrott ki kedd délelőtt. Életét egy terasz ponyvája mentette meg, jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

Július 23-án, kedden délelőtt 11.40-kor a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon érkezett a bejelentés, hogy egy nő kiesett egy tömbház ablakán Szatmárnémetiben, a Kárpátok II lakónegyedben található Ganea utcában.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az 54 éves G. Aurora saját, negyedik emeleti tömbházlakásának ablakából vetette magát a mélybe. Közel tíz méternyi zuhanást követően a panelház tövében működő terasz napernyőjének ponyvájára esett, valószínűsíthetően ez mentette meg az életét.

A nőt 24 órával később is a Szatmár Megyei Kórház intenzív osztályán ápolták. Constantin Demian, az egészségügyi intézmény szóvivője a Szatmár.ro megkeresésére elmondta, a nő többszöri törést szenvedett, ám állapota stabil. „A körülményekhez képest szerencséje volt, hogy ennyivel megúszta az esést", tette hozzá Demian.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: