2017-04-13 00:29:55• hírek • (x)

Kitűnő rendezvényhelyszín, rengeteg finomság

A Krasznamihályfalvai Strandon akár családi rendezvényeket is szervezhetsz és szállást is kaphatsz!

Ha a mihályfalvai strand nem a kitűnő gyógyvizéről és a számos szórakozási lehetőség miatt lenne ismert Erdély-szerte, akkor valószínűleg a strand területén található rendezvényterem és hotel lenne az, ami messzire vinné a pihenőövezet hírét.

A strand területén ugyanis egy 120 személyes vendégsereg számára tökéletes étterem-rendezvényterem is található, ahol céges összejöveteleket, csapatépítéseket, keresztelőket, születésnapokat és akár kisebb lagzit is lehet szervezni. A konyhán istenien főznek, így biztos lehetsz benne, hogy a friss és ízletes ételre nem lesz panasz - csak dicsérő szavakat hallassz majd. Sőt, a dolgos szakácsok akár elvitelre is készítenek hidegtálakat és ételeket - lehet hogy a tehetségüket most, húsvét közeledtével is érdemes lenne kipróbálnod!

És ha már egy jól sikerült rendezvényt szerveztél a strandon, vendégeidet a pihenőövezet hoteljében - sőt, holteljeiben - is elszállásolhatod. Egy 2 csillagos és egy frissen épített 3 csillagos szállodában összesen 40 szobában lelhet nyugalomra a rokonság, nyáron pedig a fiatalabb vendégek számára faházat is bérelhetsz. A vendégeid pedig el lesznek varázsolva a medencéktől, szaunától vagy akár a gyógyvíztől, a bulit pedig még évekig emlegetni fogják!

Érdeklődj a Krasznamihályfalvai Strand szolgáltatásai és az árak iránt a 0769-005-476-os vagy a 0261-871-240-es telefonszámon, vagy az info@strandmihaieni.com e-mail címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: