2016-06-30 12:37:04• hírek • (x)

Kitűnő ételek, remek borok egy stresszoldó hétvégén

Eleged van a mindennapi robotból? A Challenge Travel ajánlata érdekelni fog!

Még jó sokat kell aludnod a nyaralásig, de már nagyon unod a munkával töltött napokat? Szükséged lenne egy kis kikapcsolódásra és imádod a kitűnő ételeket és italokat? A Challenge Travel ajánlata neked szól! Vagy akár neked és az egész munkaközösségnek, baráti társaságodnak, ugyanis a stresszoldó hétvége remek csapatépítő kirándulás is lehet!

Amikor az első nap reggelén a csapat buszra pattan, az irányt Eger felé veszik. A várossal mindenképp érdemes megismerkedni, mielőtt a legendás Egri várba látogattok el, ahol az Egri csillagok hőseinek viasszobrai mellett a titokzatos kazamatákat is felkeresheted. De ne feledkezzünk meg arról, hogy Eger és környéke messze földön híres bortermő vidék, így a Szépasszonyvölgyben folytatódik a lazítás, ahol kitűnő borokat kóstolhattok, na meg egy kitűnő pincepörkölt-ebéd is vár majd rátok. S miután megtöltöttétek a bendőt, jöhet a lubickolás a szálláshelyen, egy négycsillagos wellness-hotelben.

A bortúra másnap folytatódik, a csapat Tokaj felé veszi az irányt, ahol a kitűbő borok megkóstolása mellett szerepel a Borecet Manufaktúra felkeresése is. De visszatérve a borkóstoláshoz: a hűvös pincékben csábító aszuk és szomorodnik várnak, na meg egy bőséges ebéd, amit a szőlősgazda anekdotázása tesz majd még hangulatosabbá. Ezt nagy kár lenne kihagyni!

Olvass bővebben a Challenge Travel ajánlatáról az utazási iroda honlapján, vagy hívd a 0361-413-093-as telefonszámot, illetve keresd fel az utazási iroda székhelyét Szatmárnémetiben, a  N. Golescu utca 7. szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: