2012-02-28 16:44:57• hírek • Póti Orsolya

Kitűnő eredmények az országos szintű rajzversenyen

Országos szintű rajzversenyt hirdetett a Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége 2011 szeptemberében. A versenyen résztvevő szatmári diákok két kategóriában is kiváló eredményeket értek el. A verseny eredményéről kedden tájékoztatta a sajtót Aurel Ulici sajtóreferens.

Az elmúlt év szeptemberében országos szintű rajzversenyt hirdetett az Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége a Tűzoltók Napja alkalmából. A vetélkedőn több szatmári diák is részt vett, akik első, második és harmadik díjakban részesültek - tudtuk meg Aurel Ulici-tól, a felügyelőség sajtószóvivőjétől.

15-18 év közötti kategóriában I. helyezést ért el Mitroi Sixtine, az „Aurel Popp" Zene- és Képzőművészeti Líceum diákja, és II. díjban részesült Seer Emőke, szintén a művészeti líceum diákja.

5-9 év közötti kategóriában az első díj Rogoz Dariust, a 6-os Számú Óvoda tanulóját illette, a második díjat Sirger Ingrid szintén az említett óvoda tanulója kapta, a harmadik helyezést ugyanebben a kategóriában Cosma Alex, a Vasile Lucaciu  Általános Iskola diákja érte el.

A legjobb rajzok elkészítői oklevélben és tárgynyereményben részesültek, amelyeket a Megyei Sürgősségi Helyzetek felügyelőségén vehettek át.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: