2016-03-18 01:12:46• hírek • Blikk.hu

Kitört a háború Bajor Imre özvegye és az orvosa között

Hatalmas vitát folytatott Vágó István és a Bajor Imrét kezelő természetgyógyász, Vargha Zoltán a legnagyobb közösségi oldalon. A vita Boldogkői Zsolt Facebook-oldalán indult, miután nemrég a Népszabadság vitát szervezett az alternatív gyógyászat szabályozásáról.

Nem csak Bajor "gyógyítója" Vargha csatlakozott be a beszélgetésbe, és sértett meg mindenféle orvosi titoktartást - bár ő nem nevezi magát orvosnak - hanem Bajor Imre özvegye, Ildikó is, akinek egy megjegyzéséből az derül ki, nem igazán voltak elégedettek Varghával, kőkeményen odaszólt a gyógyítónak.

Vargha már az első hozzászólásában "mentálisan halmozottan hártányos helyzetű"-nek nevezte a kvízprofesszort, és, ahogy írta, "barátom intelligenciahányadosa is akkomodálódott a XXI. századéhoz". Bajor Imre orvosa ezután folyamatosan szidta Vágót, mindennek lehordta.

Többek között hazugnak nevezte, és azzal vádolta, hogy pénzért odáig süllyedt, hogy lejárassa a természetgógyászatot, amihez alapból szkeptikusan áll Vágó István. Az egykori műsorvezető az orvos félmondatára így válaszolt:

""...mai napig is gyógyultjaim élnek!" - ugye nem szegény Bajor Imrére gondol?"

Ekkor szólt hozzá Bajor Imre özvegye, Ildikó először a beszélgetéshez:

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: