2009-02-11 16:05:07• hírek • www.ma.hu

Új fiúja van Kiszel Tündének

Újabb szerelem a láthatáron - Kiszel Tündét új lovag kísérgeti, Zoltán a Holnap történt című bulvárfilm bemutatóján is együtt jelent meg a sztárral, s egész este nem mozdult mellőle.

Tünde szerint nagyon kedves, udvarias fiatalemberről van szó, akivel csupán egy hónapja ismerik egymást. Mindketten kultúra-rajongók, közös témájuk van bőven. A bulvársztár elmondta, Zoltán nemrég zárt le egy kapcsolatot, így nem siettetnek semmit. De nagyon jól érzik magukat együtt és sűrűn találkoznak. Sőt, már édesanyjának is bemutatta Tündét a lovagja - idézi az Epizód magazint a www.ma.hu.

Kiszel Tünde egy-két hete már nem titkolja, hogy felbukkant egy férfi az életében. Úgy beszélt róla, hogy "alakulóban van egy kapcsolat". Mindeddig azonban ügyesen eltitkolta, ki udvarol neki. A szőke sztárt többször lehetett látni a fiatalember társaságában, de Tünde nem akarta elárulni a kilétét, mert úgy érezte: előbb mélyíteni szeretne a kapcsolaton.

Annyit mondott csupán, hogy nem egy, a naptárján szereplő férfiról van szó! Zoltánnal csak nemrég hozta őket össze a sors, egy szépségversenyen választották mindkettőjüket a zsűri tagjai közé. Az viszont igaz, hogy a lovag a rajongója és hódolója is egyben. A Cool live műsorában a minap Tünde arról is hírt adott, hogy udvarlója festőművész és 33 esztendős.

A "naptárdíva" nem tagadja, hogy szívesen lenne újra anya - évek óta tervez kistestvért Donatella lányának, aki ma már kisiskolás. Kiszel Tünde kitartóan várja az igazit, ha eljön, nem szeretné tovább halogatni az újabb babavállalást.

Kiszel Tünde és kislánya Máltán nyaralt

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: