2014-06-20 09:43:50• hírek • Blikk.hu

Kiszáradástól féltik Bajor Imrét

Hatalmas harcot vív agydaganatával Bajor Imre, ám ennek a kitartó küzdelemnek ára van: a népszerű színész szervezete ugyanis meglehetősen legyengült az utóbbi napokban.

Ez azért is váratlan fordulat, mert mostanában egyre jobb hírek érkeztek róla, sőt már arról is szó volt, hogy visszatér a Rádiókabaréba és a Heti hetesbe is. Jelen állás szerint azonban erre továbbra is várni kell.

Bajor gyengeségének elsődleges oka, hogy egy ideje nem eszik és nem iszik rendesen, emiatt pedig a kiszáradás fenyegeti. A Kicsihuszárnak éppen ezért azonnali kórházi kezelésre lenne szüksége, ahol ismét felerősíthetnék a szervezetét, hogy még jobb esélyekkel küzdjön a betegsége ellen.

A Blikk információi szerint, Bajort napok óta győzködik a szerettei, hogy feküdjön be a klinikára, de kérdéses, hogy sikerül-e meggyőzniük.

Igaz ugyan, hogy a kőkemény, embert próbáló kezelések csökkentették az agyában lévő daganatot, de a kiszáradás lehetősége fennáll, ezt pedig mindenképpen jó lenne elkerülni.

- Igaz a hír - erősítette meg értesülésünket a színész legyengüléséről dr. Vargha Zoltán, a Bajor felépülését segítő, természetes gyógymódokat alkalmazó intézet névadója, vezetője. - Imre most átmeneti időszakban van. Ha ezen túljut, felépül. Ehhez azonban kellene a klinikai segítség is.

Kérdés, mitől fordult hirtelen rosszabbra az állapota, hiszen az elmúlt időszakban tényleg elkezdhettek bizakodni az érte aggódók, így nem csoda, hogy már a rádióban és a tévében is kezdték előkészíteni a visszatérését.

A hír itt nem ér véget, kattintson ide kérem, a Blikk.hu-ra érkezik!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: