2008-05-06 13:15:00• hírek • Szatmar.ro

Kiszállt a Forma-1-ből a Super Aguri istálló

satoA japán istálló a 2006-os szezon előtt csatlakozott a Forma-1 versenysorozathoz.

A már régóta komoly anyagi gondokkal küszködő japán istálló ma reggel, 2008 május 6-án jelentette be, hogy nem indulnak a következő, törökországi futamon, sőt kiszállnak a „száguldó cirkuszból".

A japán istálló a 2006-os szezon előtt csatlakozott a Forma-1 versenysorozathoz és folyamatos anyagi problémáival „tünt ki a mezőnyből".

A korábban az amerikai Indy Racing League-ben érdekelt csapat az idei szezonra sem volt képes megoldani anyagi jellegű gondjait, ezért nem is tudott minden futam előtt résztvenni a szabad edzéseken. Már a legutóbbi, Spanyol Nagydíj előtt is felmerült annak a lehetősége, hogy nem vesznek részt a futamon, de végül mégis indultak. Az elmúlt hetekben elsősorban az angol Magna Grup és a német Weigl-Gruppe nevek merültek fel, mint esetleges megmentők. De mivel egyik befektetővel sem jött létre megegyezés, a csapat visszalép a Forma-1-ből. Mindezt Aguri Suzuki jelentette be ma reggel. „Még a mai nap leállítunk minden, a versenyzéssel kapcsolatos tevékenységet", mondta a csapatfőnök.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: