2009-06-22 17:22:54• hírek • Ferenczi Noémi

Kisvárdán járt a Harag György Társulat

A Harag György Társulat idén is részt vett Észak-Kelet Magyarország egyik legnagyobb színházi találkozóján, a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválján.

A huszonegyedik alkalommal megrendezett színházi fesztivál az idei évtől új nevet visel: Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja. A fesztiválon részt vevő társulatok túlnyomó része az utóbbi években az Európai Unió tagjai lettek, így a programnak új és aktuálisabb nevet adtak a szervezők. A fesztiválon június 19-27. között azokat az előadásokat tűzték műsorra, melyek az adott színház idei repertoárjában a legjobbnak számítottak.

A Harag György Társulat ezúttal Munkácsy Miklós, Mindörökké Beatles című közkedvelt zenés darabjával szórakoztatta a kisvárdai közönséget.

A szatmári közönség és a benne szereplő színészek által különösen kedvelt darabot telt ház előtt adta elő a társulat. A fesztivál keretében a társulat tagjainak alkalmuk nyílt közösen fellépni Mikó Istvánnal és csapatával. A színdarabot 1988-ban mutatták be a Thália Színházban. A Beatles válogatott dalaival a művészek már évek óta járják az országot. A Mindhalálig Beatles több száz előadást élt meg a Tháliában.

Aki elmulasztotta megtekinteni a Harag György Társulat előadását, az megteheti kedden este 21 órai kezdettel a nagykárolyi strandon, ahol jótékonysági előadásra kerül sor. Egy jegy ára 10 lej. Kedden este 29-dik alkalommal tűzték műsorra a Mindhalálig Beatlest.


Győri Péter, Mikó István, Incze József és Forgács Péter
Győri Péter, Mikó István, Incze József és Forgács Péter - a pesti Mindhalálig Beatles csapat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: