2018-09-05 06:36:13• hírek • Bede Emőke

Kisteherautóval hordta az Unio Stadion mellé a szemetet

Fotó: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalának hivatalos facebook oldala
Fotó: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalának hivatalos facebook oldala

Hírportálunkon is többször beszámoltunk a Helyi Rendőrség hajnali razziáiról, melyek során az Unio Stadion alatt és a Vulturului utcában lakókat ellenőrizték.

Az egyenruhások ilyenkor nem csak a lakók személyes iratait nézték át, hanem arra is felszólítotték őket, hogy az általuk felhalmozott szemetet takarítsák el. Egy lakossági bejelentés nyomán azonban kiderült, nem csak a társadalom perifériájára szorult emberek gyűjtik oda a különféle lomokat és hulladékot, hanem akadnak olyan személyek is, akik kisteherautóval szállítják el egészen odáig a szemetet.
 

A bejelentő épp az érintett utcán autózott, amikor észrevette, hogy a teherautó rakteréből komoly mennyiségű kacatot pakolnak le. Természetesen készült néhány kép is, melyek alapján sikerült beazonosítani a 29 éves G. Ovidiu Nicolaét, aki nem úszta meg az esetet egy ejnye-bejnyével, hanem komoly pénzbírságot szabtak ki rá. A Helyi Rendőrség arra kéri a lakosokat, hogy ha hasonló eseménynek lesznek szemtanúi, akkor értesítsék a hatóságokat a 0361 – 919-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: