2011-08-02 08:52:39• hírek • Blikk.hu

Kiss Ramóna összejött Sennával

Igencsak érdekes fotókat és videót kaptunk Kiss Ramónáról (26). A Barátok közt csinos Zsófija vasárnap éjszaka az egyik elegáns budai szórakozóhelyen, a Symbolban mulatott, méghozzá nem is akármilyen társaságban: Forma-1-es pilóták között.

Az egyik versenyzővel különösen sokat lógott együtt, méghozzá a legendás Ayrton Senna unokaöccsével, Bruno Sennával (27). A Lotus Renault tesztpilótája mellől egy tapodtat sem mozdult, a kíváncsi szemek elől elzárt, titkos partin olvasó-riporterünk szerint végig Senna nyakában lógott a bájos színésznő.

- Jó hangulatú VIP-bulit csaptak a Forma-1-es csapatok alkalmazottai a Symbolban, amelyhez a sok ingyenalkohol is jelentősen hozzájárult. Jól el voltak szeparálva, több biztonsági őr figyelt arra, hogy idegen még véletlenül se zavarja meg a Magyar Nagydíj utáni jól megérdemelt lazítást  - mesélte olvasó-riporterünk, K. János, akinek természetesen jár a tízezer forint.

- Senna az elsők között érkezett, közvetlen, mosolygós volt, a barátaival nyugodtan megvacsorázott, sőt fényképezkedett is. Ramóna csak később kapcsolódott a társaságához.

El sem mozdult Senna mellől, mindenki láthatta, hogy aznap este ők összetartoztak. Nevetgéltek, beszélgettek, Senna szinte végig átölelte Ramóna derekát, és volt, amikor a színésznő hajtotta a fejét a vállára. Nem volt kétséges, egymásba gabalyodtak.

A cikk folytatását olvasd a Blikk.hu oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: