2013-07-25 11:36:41• hírek • Póti Orsolya

Kiss Ana lette az Anna-bál szépe

Idén is megrendezésre került a hagyományos Anna-bál a szatmárnémeti Reménység Központban. A rendezvény keretében megválasztották a bál szépét, illetve köszöntötték az Annákat és a születésnaposokat is.

Június 25-én vidám hangulatú összejövetelre került sor a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet által működtetett Reménység Központban. A klub tagjai a hagyományos Anna-bálra gyűltek össze, amelyet minden évben megtart a központ.

A rendezvény során kiválasztották a bál szépét, és természetesen a királynő udvarhölgyeit is. A zsűri - Kinczel Tünde és Kovács Eszter újságírók - második udvarhölgynek Molnar Mariát választották, az első udvarhölgy pedig Pop Maria lett. Mindketten megtisztelve érezték magukat azért, hogy rájuk esett a választás, és, hogy részt vehettek ezen az ünnepségen.

A központ új Anna-bál királynője a 69 éves Kiss Ana lett, aki minden bizonnyal fiatalos megjelenése, vidámsága, és jó tánckészsége miatt érdemelte ki ezt a címet.

A díjak átadása után az idős-központ Anna nevű tagjait köszöntötték fel virágokkal a klubtagok, majd a júliusban született kollégák következtek. Ez alkalommal összesen öt Anna nevű hölgyet, illetve 12 születésnapost köszönthettek fel a Reménység Központ tagjai - tudtuk meg Hauler Magdolnától, a központ vezetőjétől.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: