2019-12-21 15:28:40• hírek • Fizetett tartalom

Kispeleskén nyitotta meg legújabb üzemét a Hajdú Pékség

A karácsonykor asztalra kerülő, ínycsiklandozó fogások szinte elképzelhetetlenek egy szelet finom, puha kenyér nélkül, így nem is tévedhetünk nagyot, ha azt mondjuk, hogy a legtöbb Szatmár megyei házban a következő napokban legalább egyszer-kétszer előkerül majd a vekni. Ám az ünnepi eszem-iszom során is érdemes nagy figyelmet fordítani arra, hogy az asztalra minőségi, adalékanyagoktól mentes étkek kerüljenek, melyekhez legalább egy ennyire jól megválasztott kenyér is dukál.

 

Ha az ünnepi vacsorán szeretnénk kiváló minőségű kenyérrel megörvendeztetni a családot, akkor utunk mindenképp a szatmárnémeti Hajdú Pékség öt üzletének egyikébe vezessen, ugyanis az eddig is bő választékot az ünnep közeledtével újabb finomságokkal egészítették ki. A felhozatalban immár megtaláljuk a 700 grammos és 1 kilós franzellákat is, melyek a már jól megszokott minőséget nyújtják egy megújult formában. A ropogós héj alatt puha kenyérbél lakik, mely tökéletes párosítása lehet bármely tradicionális karácsonyi fogásnak.
 

Ha pedig nem ebédhez vagy vacsorához keresünk kísérőt, hanem a reggelihez, bátran válasszuk a Hajdú Pékség saját készítésű bagettjeit, zsömléit és kiflijeit, melyek a többi péktermékhez hasonlóan kiváló minőségben és adalékanyagoktól mentesen sorakoznak a polcon. A karácsonyi menü nélkülözhetetlen eleme a bejgli, melyből a Hajdú Pékség kínálatában mákosat, rahátosat, kakaósat és diósat találhatunk. Vásároljunk csak az egyikből, vagy akár mindegyikből, egészen bizonyos, hogy a család és a vendégsereg is elégett lesz.



Ám nem csak az ünnep közeledtével zajlanak az újdonságok a Hajdú Pékség táján. Mint Varga Kálmán tulajdonostól megtudtuk, Kispeleskén megnyitották legújabb üzemüket, ahol a régi szellemiség jegyében, de a modern technika adta lehetőségeket kihasználva készülnek a kenyerek és egyéb finomságok. Varga Kálmán híroldalunknak elmesélte, a dédanyáink receptje alapján készülő veknik itt is fatüzelésű téglakemencében sülnek, viszont a csúcskategóriás kelesztőkamra mellett sikerült beszerezniük több új gépet is. Ezek egyike a tészta elosztásáért és virgolásáért, azaz gömbölyítéséért felel, melynek köszönhetően nagyobb mennyiségben és jobb minőségben készülhetnek a kenyerek. Az eszközök közé bekerült egy modern forgókemence is, mely által az üzemben egyenletes sütésű, kiváló minőségű péksütemények kerülhetnek a vásárlókhoz.
 

A kiváló alapanyagokból készülő, s épp ezért egészséges péktermékek minden reggel frissen illatozva, roppanósan várják a vásárlókat. Ha ön is szeretne az ünnepi asztalra egy nagyszerű kenyeret tenni, melyből akár magas vérnyomással vagy diabétesszel élő vendégei is fogyaszthatnak, akkor december 24-én, azaz kedden 14 óráig bátran keresheti a Hajdú Pékséget. A pékség immár öt üzlettel rendelkezik Szatmárnémetiben, a legutolsót a 15-ös lakónegyedben, a Milcov sétány T6 szám alatt nyitották. A pékség további boltjait a Kispiacon, a szódavizes mellett, a Május 14. téren (Piata 14 Mai), az 16-os lakónegyedi Astronautilor utca 7-es szám alatt és a 17 lakónegyedi Independentei utca UH55 szám alatt találja.
 

A Hajdú Pékség ezúton is boldog, meghitt karácsonyt, illetve sikerekben és finom kenyerekben gazdag új esztendőt kíván minden kedves vásárlójának!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: