2007-08-21 21:18:59• hírek • Kis Csilla

Méretgondok és nyakkendők

nyakkendoMik azok a hibák, melyeket célszerű elkerülni, ha nem akarjuk az igénytelen jelzőt kiérdemelni?

A férfiak hajlamosak arra, hogy magukra rántsanak bármilyen ruhadarabot, amiben kényelmesen érzik magukat, miközben öltözetük apró, ámbár fontos részleteivel nem igen bíbelődnek. Mik azok a hibák, melyeket célszerű elkerülni, ha egy férfi nem akarja az igénytelen jelzőt kiérdemelni a kritikus hölgyektől?

A túl hosszú és a túl rövid nadrág is tiltólistán
Hol a sarkával tiporja a nadrág szárát, hol egy térdnadrág hosszúságával vetekszik a hossz? Mi lenne az ideális? A jól passzoló nadrág a bokát érinti, és szépen vasalt éle van, ami olyan, mint a penge. Halkan jegyeznénk meg: ez utóbbiból pedig száranként csak egy van!

Az alattomos fehér zokni
Valljuk be, a nők egyik rémálma a fehér sportzokni- öltöny kombináció, ami nem is kis ízlésficamról tanúskodik. Uraim, bizonyára hallottak már róla, hogy ezt a ruhadarabot nem az irodába találták ki, arról nem is beszélve, hogy különösen vicces benyomást tesz, ha csinos kis csíkocskák is szegélyezik az inkriminált darabokat.

Méretgondok-nyakkendők
Mekkora a megfelelő méretű nyakkendő? A recept egyszerű: a nyakkendő végének az övcsatot el kell érnie. Az ennél rövidebb nyakkendővel gúnyos pillantásokat szerezhet környezetéből; míg a túlságosan méretes darabok választása azzal a veszéllyel jár, hogy elülteti mások fejében a gondolatot: Ön méretbeli hiányosságát akarja kompenzálni.

Nem makulátlan!
Ha Ön is szépen vasalt ingben és öltönyben lép be nap mint nap munkahelyére, akkor ügyelnie kell arra is, hogy ezek makulátlanul tiszták legyenek. Ne intézze el egy laza kézlegyintéssel, mondván: „Ez csak egy kis folt, észre sem lehet venni!”, mert kritikus szemek pillanatok alatt kiszúrhatják az észrevétlennek titulált foltocskát. Javaslom, hogy tartson készenlétben egy csere darabot irodájában, vészhelyzetek esetén. Ne feledje! A nők sem restek pótharisnyát hurcolni magukkal a táskájukban.

Ápolatlan cipő
Nem véletlen mondják, hogy a legnagyobb szerelmi hevületben is érdemes egy pillantást vetni szívünk választottjának cipőjére. Nagymamám legalábbis a köröm tisztaságának átvizsgálása után erre hívta fel mindig a figyelmemet.  A megfelelően kitisztított és ápolt cipő ugyanis elengedhetetlen része az öltözetnek, uraim!

Batman formáció
Mobil, övtáska, cigitartó és egyéb kézi ketyerék- mindez az övön elhelyezve, Batmanhez teszi hasonlatossá viselőjét. Szüntesse meg ezt a kis bazárt, s inkább keressen ezeknek más helyet: táskájában vagy zakója belső zsebeiben.

A cipő és öv édeskettese
Rendben van, elismerem: ez az utolsó, melyre a lankadó figyelem nem is mindig fókuszál az öltözködés során. Ne feledje, a jelszó itt is a színharmónia!

Nem találja a csípőjét?
A gömbölyödő has alatt húzódó öv gyakori látvány pocakjukkal nehezen boldoguló férfiak körében. Felejtős! A nadrágnak a csípőcsont felett kell egy kevéssel feküdnie, ha tetszik, ha nem, s jobb, ha nem trükközünk ezen a tájékon. harmonet

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: