2015-06-26 16:04:13• hírek • Szatmar.ro

Kisorsoltuk utolsó nyertesünket is

Háromfordulós nyereményjátékunk az utolsó részéhez érkezett, pénteken kisorsoltuk, ki az a szerencsés olvasónk, aki egy kétszemélyes oda-vissza utazást nyert az Edmeea Transszal Budapestre vagy Debrecenbe.

Az Edmeea a szatmári utazók megbízható partnere, ez már évek óta ismert. Kényelmes buszokkal, tapasztalt sofőrök közreműködésével juttatja el az utasokat Debrecenbe és Budapestre, napi több járattal. Járataik Szatmárnémetiből, a vasúti állomás elől naponta indulnak 8.00. 12.00 és 22.30-kor. A budapesti Népligetből 8.30, 16.00 és 18.45 órakor, Debrecenből a repülőtérről 12.00, a Füredy úti OMV-benzinkúttól 12.15-kor indulnak a buszok.

A Debrecenbe utazókat több célpontig is elviszik: a repülőtérre, a klinikákhoz, az egyetemhez és Hajdúszoboszlóra is, így kijelenthetjük: minden igényt ki tudnak elégíteni a járataikkal.

Kevesen tudják, hogy az Edmeea Trans nem csak fuvarozással, hanem autók bérbe adásával is foglalkozik. Szeretnél elindulni barátaiddal egy nagy, európai körútra? Vagy csak a tengerpartig szeretnél eljutni? Bérelj egy kisbuszt a barátaiddal sofőr nélkül, és élvezzétek együtt az utazást, ami így egy hatalmas buli lesz!

Budapest, Debrecen vagy privát transzfer: keresd az Edmeeát és ők megoldják problémáid. Az Edmeea Transot megtalálod a Horea utca 1. szám alatti székhelyén vagy tárcsázd a 0261-711-005-ös, a 0744-610-682-es, illetve a 0361-805-800-ás telefonszámok egyikét, vagy látogass el a www.edmeeatrans.ro és awww.edmeeatravel.ro honlapokra, ha pedig kérdésed van, írja meg a contact@edmeeatrans.ro e-mailcímre.

A Szatmár.ro és az Edmeea Trans nyereményjátékán most is egy kétszemélyes oda-vissza utazást sorsoltunk ki Budapestre vagy Debrecenbe. Olvasóinknak arra a kérdésre kellett válaszolniuk, hogy melyek a helyszínek Debrecenben, ahová elvisz az Edmeea? A helyes válasz:  a reptérre, a klinikákhoz és az egyetemhez. Szerencsejátékunk utolsó nyertese pedig Dul Szabó Nóra, akinek gratulálunk és jó utat kívánunk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: