2012-08-13 14:27:46• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk olimpiai játékunk nyerteseit

Egyebek mellett három hosszú hétvége is gazdára talált a hétfőn lezárult nyereményjátékunkon.

A Szatmár.ro olimpiai nyereményjátéka hétfőn ért véget, délben pedig ki is sorsoltuk a nyerteseket. Játékunk egyszerű volt: a kedves olvasónak meg kellett tippelnie, hogy a magyar vagy a román olimpiai csapat szerez több aranyérmet a londoni olimpián. Nos, azok kerültek bele a képzeletbeli sorsolási kalapba, akik a magyar csapatra fogadtak, ugyanis a kalocsai-mintás melegítősök összesen 8 aranyérmet, 4 ezüstöt és 5 bronzérmet szereztek. Ezzel nem kis meglepetésre az összesített éremtáblázaton a kilencedikek lettek.

A román csapat ezzel szemben kicsit leszerepelt: az ország a II. világháború óta nem teljesített ennyire rosszul nyári olimpiai játékokon. Két aranyéremmel, öt ezüsttel és két bronzzal az éremtáblázat 27. helyén végeztek és olyan országok előzték meg mint Etiópia, Kuba vagy Jamaica.

Londonban egyébként 55 ország szerzett aranyérmet és összesen 85 ország tudott érmet szerezni.

A hétfő délben megtartott sorsolást követően a következő személyek örülhetnek értékes nyereménynek:

- Egy-egy, két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásával - Achim Tamás, Mike Erzsébet és Vadai Tamás.
- Egy-egy darab, egy hónapos, minden mozgásforma gyakorlására feljogosító VIP bérlet a Primagym Egészségközpont felajánlásával - Orosz Johanna, Márton Miklós és Molnár Anikó
- egy 50 lejes vásárlási utalványt nyert Veres Beáta, egy 30 lejes vásárlási utalványt nyert Erli Henrietta, illetve egy üveg Transilvanicumot nyert Silke Zoltán a Backdoor Pub felajánlásával


A nyerteseket telefonon értesítjük az ajándékok átvételének módjáról. Gratulálunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: