2013-09-06 15:26:18• hírek • Kocsis Zoltán

Kisorsoltuk lájkolós versenyünk második nyertesét

Partnereinkkel, az Aquastar akvaparkkal, a Mark Manufaktur cipőgyárral és a Creative Hobby Shop üzlettel hétfőn indítottuk útnak új, közös lájkolós játékunkat. Alig telt el egy hét, és máris megvan a második nyertesünk is. Akinek most nem kedvezett a szerencse, ne adja fel: legközelebb szerdán ismét sorsolunk.

Miután szerdán Györfi Éva egy családi belépőjegyet nyert Szatmár megye egyetlen aquaparkjába, az Aquastarba, ezúttal Harkai Yvett örülhet: ő nyerte azt az 50 lejes vásárlási utalványt, amit a megye egyetlen hobbiüzletében, a Creative Hobby Shopban válthat be. Az utalványt a szerkesztőségünkben, a Mikes Kelemen (Fragilor) utca 1. szám alatt veheti át.

Eddigi nyerteseinknek gratulálunk, a többieknek pedig üzenjük: ne csüggedjenek, hisz a következő két héten további értékes ajándékokat nyerhetnek. Mi több, az ajándékok sora ezúttal a Mark Manufaktur cipőgyár termékeivel bővül. Mindehhez nem kell mást tennetek, mint lájkoljátok a Szatmár.ro Facebook-oldalán megosztott cikkek valamelyikét.

Játékunk további két héten keresztül folytatódik. Az Aquastar, a Creative Hobby Shop és a Mark Manufaktur további értékes ajándékokkal jutalmazza játékos kedvű és szerencsés olvasóink.

Ne feledd tehát, olvasd Szatmár megye legolvasottabb hírportálját, lájkolj és nyerj hetente kétszer, három héten keresztül!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: