2011-04-04 14:37:50• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk az egészségfelméréseket

Véget ért a Korall Klinikával közös nyereményjátékunk.

Legnagyobb kincsünk az egészségünk, szoktuk mondogatni, és most lezárult nyereményjátékunkon a szatmáriak bebizonyították: ezt ők is így gondolják. A vártnál többen jelentkeztek ugyanis a Szatmár.ro és a Koral Klinika közös nyereményjátékára, amelyen három különböző szintű egészségfelmérő csomagot sorsoltunk ki ajándékként.

Persze a nagy érdeklődés a felajánlónak is szólhatott, hiszen a Korall Klinika több mint egy éve teljes körű szolgáltatást nyújt az egészségmegőrzés és gyógyítás érdekében. A betegközpontú egészségügyi intézményben hazai és magyarországi szakemberek várják azokat, akik valamilyen betegségtől szeretnének szabadulni, vagy éppen egészségüket szeretnék megőrizni.

A nyeremények kisorsolásában ez alkalommal Bódis Botond tulajdonos, illetve Sipos Huba marketing-vezető volt a segítségünkre. Íme a nyertesek, és nyereményeik:

I. díj - Debreczeni Noémi - 350 Lei értékű egészségügyi csomag: általános belgyógyászati vizsgálat, általános laborvizsgálat, hölgyeknek: nőgyógyászati vizsgálat, férfiaknak: kardiológiai vizsgálat.

II. díj - Varga Irén - 250 Lei értékű egészségügyi csomag: általános belgyógyászati vizsgálat, általános laborvizsgálat + EKG + ECO

III. díj - Vajda Emese Noémi - 150 Lei értékű egészségügyi csomag: általános belgyógyászati vizsgálat + EKG + ECO

A szerencséseknek gratulálunk, nyereményük átváteléről telefonon értesítjük őket.


Bódis Botond és Sipos Huba sorolták ki a nyerteseket
Bódis Botond és Sipos Huba sorolták ki a nyerteseket


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: