2010-07-02 11:49:57• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk az Opel DragRacing nyerteseit

Öt napon át lehetett jelentkezni a Szatmár.ro és az Opel DragRacing közös nyereményjátékára, amelyen során három két személyre szóló belépőt sorsoltunk ki. A nyerteseket Gerd Habermann húzta ki a Szatmár.ro szerkesztőségében.

Már csak egy nap van a kétnapos autós nemzetközi gyorsulási versenyig, mely számos show elemmel és csillogó tuningverdák kiállításával várja a látogatókat. Nyereményjátékunkkal segítettünk abban, hogy három szerencsés olvasónk  ingyen bejuthasson a fantasztikus rendezvényre.

A héten városunkba érkezett Gerd Habermann, aki rakéta meghajtású jetcarja-val fogja feledhetetlen élménnyé tenni a két napos rendezvényt. Az 15.000 lóerőnyi tolóerővel ellátott szörnyeteget, melynek gyomrában egy sugármeghajtású vadászgép motorja dühöng, csütörtök este Szatmárnémeti központjában is megtekinthették az érdeklődők.

Meghívásunkra  Gerd Habermann és két társa  tiszteletét tette szerkesztőségünkbe, ahol a 428 helyes választ beküldő közül kihúzta a nyerteseket. A szerencse most Varga Gábor, Cretu Marta és Cseke Tímea olvasóinknak kedvezett, akik egy-egy két személyre szóló belépőt nyertek az Opel Dragracing-re.


A nyerteseket  Gerd Habermann húzta ki
A nyerteseket Gerd Habermann húzta ki


A sorsolás előtt Habermann elmondta, hogy most először vesznek részt romániai rendezvényen, és eddig mindennel teljesen megvannak elégedve. Csapatuk rendkívül elfoglalt: minden hétvégén más-más országokban tartanak bemutatókat, és csak december és január között jut pihenésre idő. Az Opel Drag Racing után egy holland rendezvényen vesznek részt, azt követően pedig Csehországba utaznak. Habermann közel harminc éve vesz részt különböző bemutatókon és rendezvényeken, és 2003-tól önállósult az extrém hobbisportágban.

Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek, a nyeremények átvételi módjáról mindenkit telefonon értesítünk.




Csütörtök este a városközpontban is megtekinthették a sárga szörnyeteget
Csütörtök este a városközpontban is megtekinthették a sárga szörnyeteget


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: