2015-05-01 12:07:29• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk az Aquastarral közös játékunk újabb nyertesét

Szatmár megye és a régió kedvenc gyógy- és élményfürdője időjárástól függetlenül rengeteg pihenési lehetőséggel és élménnyel várja látogatóit. A számos élménymedencében lazítani lehet, a termálvízes medencékben a gyógyító vízben pihenve pedig újjászületik az ember. A szaunákban minden méreganyagot kiizzadhatunk a szervezetünkből és akár fogyhatunk is, ha az ünnepek alatt felszaladt ránk egy-két kiló súlyfelesleg.

A Vízek Birodalma és a Szatmár.ro heti rendszerességgel jelentkező nyereményjátékán egy kétszemélyes Aquastar-belépőt és egy halterápiás kezelést sorsolunk ki. De mi az a halterápia?

A válasz egyszerű: az Aquastar két akváriumában csodahalak vannak. Ázsiában és nyugat-Európa wellness-központjaiban már megszokott ezeknek a halaknak a jelenléte, Magyarországon nagyon ritka, mifelénk pedig egyedülálló az uszonyosok által végzett manikűr és pedikűr. A mohó halacskák ugyanis az ember kezéről és lábáról is leeszik az elhalt hámsejteket, a talp csipkedésével pedig energiával töltik fel a testet. Ráadásul a Garra Rufa halak segítségével enyhíthető a pikkelysömör és az ekcéma is.

Az Aqastarral közös játékunk második fordulójában arra voltunk kíváncsiak, hogy hány termálvizes medence található az Aquastar gyógy és élményfürdőben? A helyes megfejtést beküldők közül most Buti Beáta Irén nyerte a kétszemélyes belépőt és a halterápiás kezelést. Gratulálunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: