2009-02-12 14:29:24• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk az Álompár játék nyerteseit

Véget ért a Szatmár.ro Álompárok című nyereményjátéka, amelynek győztes párja egy romantikus vacsorát nyert.

Valentin nap alkalmából indított játékunkra 19 szerelmes pár küldte be jelentkezését, akik közül csütörtök délelőtt a Moara cu Noroc Étteremben sorsoltuk ki a játék nyereményét. Lehet, hogy csupán a véletlenek egybeesése, hogy az étterem tulajdonosának öt éves kislánya, az ötös számú szerelmespárt húzta ki a nyereménydobozból, mindenesetre a számok azt bizonyítják, hogy Tímea és Róbert tölthetnek el február 15-én, vasárnap este 20 órától egy hangulatos vacsorát az Avram Iancu utcai étteremben.

A Moara cu Noroc étteremben sorsoltuk ki a szerencsés párt.

A nyertes páros fotóját és közös történetét az alábbi összeállításban mutatjuk be, ahol a versenyre jelentkezett összes álompárt megismerhetik.

Timi és Robi egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg, ahol a lány pincérnőként dolgozott. A lány már korábban kinézte magának a fiút egy buszjáraton, s mikor meglátta a munkahelyén, azonnal kivetette rá a hálóját. Kapcsolatuk egy éve és nyolc hónapja tart.

Timi és Robi

 

Szidónia és Lóránd Nagyenyeden ismerkedtek meg a főiskolai felvételi napján. Az első pillanat sorsdöntő volt, ugyanis a Kollégium lépcsőjén szinte összeütköztek, s ekkor néztek először mélyen egymás szemébe. Elmondásuk szerint mindkettejük számára különleges érzés volt, szívesen emlékeznek vissza erre a 10 éves történetre. Egy fél év együttjárás után, hat év szünet következett, amikor távol éltek egymástól, ám ez idő alatt mindkettejüket sok mindenre megtanította az Élet. Az újratalálkozás is különleges volt, mivel véletlenszerűen ugyanazon a napon hívta fel Lóránd Szidóniát, amikor a lány is éppen telefonálni akart. A fiú első szavai így hangzottak: véletlenek nincsenek, mindig minden okkal történik. Ekkor jöttek rá, hogy megtalálták egymásban azt a lelki társat, akire mindigis vágytak. Tavaly összeházasodtak, és boldogan élik mindennapjaikat.

Szidónia és Lóránd


Matyi és Anett szerelmi kapcsolata egy éve és két hónapja kezdődött el egy pénteki napon, amikor egy szórakozóhelyen felfigyeltek egymásra. Azonban a sors nem úgy hozta, hogy még aznap este megismerhessék egymást, ugyanis csupán a következő találkozó - szilveszter - alkalmával cseréltek telefonszámot. 2008 január 3-án volt az első randijuk, azóta pedig elválaszthatatlanok. Elmondásuk szerint ha szeretsz valakit, bármire képes vagy érte, akár megváltozni is.

Matyi és Anett

 

„......a világ teljes lakosságának minden hatodik emberét adó ország (India) legszebb virágszála (aki valójában Tibeti születésű) és egy magamfajta Szamoshátmelléki (Szatmári) ficsúr talált egymásra már három éve, a világ talán legkisebb országában (hatvanezer lakosú), Bermuda sziget kellős közepén az Atlanti Óceán legeldugottabb pontján. Rögtön az első megtett lépések után az új földön, még az első nap egymásba is szaladtunk, egy hét múlva már egymás kezéből ettük a lángost (azaz annak a portugál változatát). Azóta is éljük a magunk hétköznapjait, melyet akár különlegesnek is hívhatunk, de ezt mindenki döntse el maga. Ja, azóta még a csülkösbablevesbe is köri (indiai fűszerkeverék) kerül, különben az összes indiai szent tehén átka sújt le rám. Mit meg nem tesz a férfi ember, ha egyszer elcsavarják a fejét!?" - mesélte el Sophival közös történetét Zsolt.

Zsolt és Sophi

 

Imola és Robi négy éve ismerik egymást, és három éve alkotnak egy párt. A lánynak már az első találkozás során rögtön megtetszett a fiú, azonban érzelmei akkor még viszonzatlanok voltak. Aztán jobban megismerkedtek és összejöttek, s egy év együttjárás után Robi külföldre ment dolgozni. Egy éven át más országban élt, s csupán két alkalommal látogatott haza. Ez idő alatt is tartották a kapcsolatot, s miután a fiú hazajött, minden ugyanott folytatódott tovább. Mindketten úgy vélik, nincs is szebb dolog az életben, mint a szerelem. Mottójuk: „Egy kapcsolat igazi próbája, hogy bár nem értünk egyet, nem eresztjük el egymás kezét."

Imola és Robi

 

Edina és Levente barátokon keresztül ismerkedtek meg, azelőtt soha sem találkoztak, de szerelem volt első látásra. Immár 9 hónapja vannak együtt, és remélik, hogy sosem lesz vége. Valentin napjukat egy romantikus vacsorával szeretnék szebbé tenni.

Edina és Levente

 

Szabina és párja a lány testvére által ismerkedtek meg. Szabina testvére interneten keresztül került kapcsolatba a fiúval, aztán megadta a lány elérhetőségét virtuális barátjának. Szabina és a fiú eleinte sokat beszélgettek, majd elkezdtek találkozgatni. Mindketten rájöttek, hogy többet éreznek egymás iránt, és innentől indul a közös történetük. Kapcsolatuk már több mint 2 éve tart és nagyon boldogok együtt.

Szabina és párja

 

Andrea és Florin négy és fél éve ismerik egymást, és egy éve házasok. Egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg, de Andrea akkor nem is akart tudomást venni a fiúról, aki ezt hamar észrevette, és összejött a lány testvérével egy rövid időre. Egy hónap elteltével egy bulin újra találkoztak, s végül közel kerültek egymáshoz. Andrea egy hónapig haragban volt testvérével, aki szintén gyengéd érzelmeket táplált a fiú iránt. A gondok természetesen elsimultak, azóta házasságot kötöttek, és most várják első közös gyereküket.

Andrea és Florin

 

Zsuzsa és Christian egy éve ismerkedtek meg, méghozzá Valentin napon, egy internetes portálon. Megszervezték a találkát, azonban nem mondják, hogy szerelem volt első látásra, hiszen a fiú eleinte félénken viselkedett. Egy hónap elteltével Christi megkérdezte a lánytól lenne-e a barátnője? Azóta nagyon boldogok együtt, bár kisebb vitáik adódnak, mégsem tudnak egymás nélkül létezni.

Zsuzsa és Christian

 

Erika és Attila négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg az iskolában. Erika számára szerelem volt első látásra, de a fiú akkor még nem szimpatizált vele. Pár hónap elteltével egyre többet beszélgettek, és Attila szívében is fellobbant az a bizonyos láng. Elmondásuk szerint azóta kapcsolatuk már annyira szorossá vált, hogy egymás gondolatait is kitalálják. Jövőre szeretnének összeházasodni.

Erika és Attila: négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg.


Yvett és Stefan közös barátok által ismerkedtek meg egymással, egy péntek 13-i napon. Yvett sosem gondolta, hogy valaha is egy igazi álomkapcsolatban fog élni, de mióta rátalált párjára, nem tud elég hálás lenni a sorsnak, hogy így alakult az élete. Szerelmük már két éve tart, és bizton állítják, hogy eddig töretlen.

Yvett és Stefan: közös barátoknak köszönhetik, hogy megismerkedtek

 

Enikő és Róbert 11 évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással, az iskolában. Már az elején mindkettejüknek feltűnt, hogy nagyon sokban hasonlítanak és kiegészítik egymást. Róbert az iskolai évzáró napján kérte meg választottja kezét, az egész osztály előtt, amire persze a lány azonnal igent mondott. Az esküvővel még egy évet vártak, mivel Róbertet besorozták katonának, de ez idő alatt is tartották a kapcsolatot. Idén ünneplik hetedik házassági évfordulójukat, két kisfiú boldog szülei, s elmondásuk szerint még mindig ugyanúgy szeretik egymást, mint a legelején.

Enikő és Róbert

 

Szabolcs és Beáta az interneten keresztül ismerkedtek meg egymással. Szabolcs Magyarországra ment tanulni és ott találkozott szerelmével. Kezdetben azt hitte, egy hisztis és beképzelt lánnyal hozta össze a sors, azonban ahogyan kezdte kiismerni a lányt, egyre jobban megszerette. Elmondása szerint az volt élete legszebb napja, amikor Beáta igent mondott a kapcsolatukra. Mottójuk: ''For you and me, and no one else''.

Beáta és Szabolcs a Szatmár.ro nyereményjátékának résztvevői.

 

Ildikót és Jánost egy közös ismerős mutatta be egymásnak, egy előre megbeszélt biliárdparti alkalmával. Ildikó kezdetben idegesítőnek találta Jánost, azonban a fiú már akkor kiszemelte magának a csinos idegent. Egyre sűrűbben szerveztek közös programokat, s Ildikó egyre inkább megkedvelte Jánost. A lányban komolyabb érzelmek kezdtek kialakulni, így egyre inkább kereste az alkalmat, hogy találkozhassanak. Valentin napkor bulit szervezett, ahová Jánost is meghívta, ez a nap lett szerelmük kezdetének napja. Rá öt évre Ildikó és János összeházasodtak, s immár egy 18 hónapos kisfiú boldog szülei. Ildikó úgy véli, jobb férjet sosem talált volna, hiszen párja segítőkész és nagyon családcentrikus, aki a nehéz pillanatokban is mindig kitartott mellette.

Ildikó és János a Szatmár.ro nyereményjátékának résztvevői.

 

Heni és István több mint 2 éve ismerkedtek meg egy közös ismerős által, aki a lánynak próbált vigasztalást nyújtani, ugyanis akkor lett vége egy hosszabb kapcsolatának. Amikor István és Heni összejöttek, a lány még érzelmileg nem tudta lezárni az előző kapcsolatát, így két napi ismeretség után megmondta Istvánnak, hogy részéről ez még nem fog működni. Ahogy teltek a napok István már nem is reménykedett, hogy valaha is lesz esélye a lánynál, azonban Heninek mintha valaki megsúgta volna, hogy ne szalassza el a fiút, mert lehet, hogy éppen a nagy Őt engedi el. Így hát ismét találkoztak és azóta nagyon boldog kapcsolatban élnek.

Heni és István

 

Tímea és Gábor három éve ismerik egymást, de csak két éve alkotnak egy párt. Gábor szakácsként dolgozott annak a gyárnak az étkezőjében, ahol Tímea is alkalmazva volt. A lány naponta feljárt ebédelni, ugyanis Gábor istenien főzött. Néhány hónap elteltével figyeltek fel egymásra, aztán miután közelebbről megismerkedtek, nagyon hamar szerelmesek is lettek. A szerelem azóta is tart, s már a közös jövőjüket is tervezgetik.

Tímea és Gábor

 

Moncsi és Józsi nyolc hónapja alkotnak egy párt. Egy közös barát réven ismerkedtek meg, de először nem közeledtek egymáshoz. Egyik este egy buli alkalmával találkoztak, amikor Moncsi Józsi szemébe nézett és azonnal tudta, hogy kell neki ez a jóképű pasi. Még aznap este összejöttek és azóta elválaszthatatlanok, szeretik egymást és nagyon boldogok.

Moncsi és Józsi

 

Enikő és Dénes egy buliban ismerkedtek meg, ahol a fiú kezdetben azt hitte kiszemeltjének már foglalt a szíve. Enikő megtette az első lépést és felkérte táncolni Dénest, aztán az egész éjszakát áttáncolták. Dénes udvariasan megkérdezte Enikőtől, hogy hazakísérheti-e. Azóta eltelt két év, és a fiatal páros még mindig nagyon boldog egymás mellett.

Enikő és Dénes

 

Kariklea és Róbert egy olyan helyen ismerkedtek meg, ahol általában senki sem keres komoly kapcsolatot, egy kolozsvári klubban, ráadásul a vizsgaidőszak kellős közepén. Róbertnek sikerült megszereznie a lány címét, aztán hamar kiderült, hogy mindketten szatmáriak és sok közös vonásuk van. Kapcsolatuk már két éve tart.

Kariklea és Róbert

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: