2013-03-21 18:52:49• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a színházjegyeket!

Két egyszemélyes jegyet sorsoltunk ki A nyugati világ bajnoka című színdarab premierjére, azaz a március 22-én délután 19.00 órakor kezdődő előadásra.

A nagy korok és a dicső tettek ideje lejárt, a hősök végleg elhagyták a világot. Legalábbis Pegeen Mike, az írországi falucska, Mayo egyetlen valamirevaló fiatal menyecskéje meg van győződve erről. S lássuk be, a falu valóban nem bővelkedik dicső hősökben, szegény Pegeen méltán elégedetlenkedik.

Ha szétnézünk, csak jó kedélyű, ám mindig részeg falusiakat, puhány elsőáldozó-növendékeket, könnyűvérű lánykákat találunk. És nincs senki, aki fel tudna mutatni valami igazán nagyszerűt, sehol egy lélek, akit feltétel nélkül csodálni lehetne. Márpedig minden közösségnek szüksége van legalább egy példaképre...

A Harag György Társulat és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán két darab egy személyre szóló jegyet sorsoltunk ki A nyugati világ bajnoka című előadásra, melyre péntek este 19 órától kerül sor az Északi Színházban.

A nyertesek: Barna Karola és Gugulya-Hégető Lóránd - ők jegyeiket átvehetik a színház jegyirodájában, de telefonon is értesítjük őket nyereményükről.

Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: