2012-12-28 15:50:05• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a színházjegyeket

Két egyszemélyes jegyet sorsoltunk ki a szilveszter délutáni, azaz a december 31-én délután 18.00 órakor kezdődő előadásra.

A szabin nők elrablása nem pusztán egy zenés bohózat, hanem önironikus vallomás is a színházról, a művészéletről, színészekről és nézőkről: mindannyiunkról.

Az alaphelyzet egyszerű, mégis számos bonyodalomra és félreértésre ad okot a cselekmény során: egy kisvárosba, Siklódra vándortársulat érkezik, amelynek tagjai támogatókat keresnek készülő előadásaikhoz. Így bukkannak Bányai Mártonra, a vidéki történelemtanárra, akitől felesége távollétében kicsalják A szabin nők elrablása című diákkori „történelmi drámáját", abban a reményben, hogy, ha helyi szerző darabját mutatják be a siklódiaknak, talán nagyobb érdeklődésre és jóindulatra tarthatnak számot, mint mondjuk a Hamlet esetében. A darab megszerzésével a félreértések és ballépések egész lavinája indul el, a helyzet pedig akkor fordul még komolyabbra, amikor a ház úrnője, a mindenki, de legfőképpen Bányai tanár úr által méltán rettegett Borbála váratlanul hazatér tusnádfürdői nyaralásából.

A Harag György Társulat és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán két darab egyszemélyes jegyet sorsoltunk ki a december 31-i előadásra. A nyertesek: Fodor Tünde és Zeng László - őket a jegyek átvételéről a színház munkatársa telefonon fogja értesíteni. Gratulálunk a nyereményükhöz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: