2011-09-23 12:55:50• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a színházbérleteket

A Harag György társulat és a Szatmár.ro nyereményjátékán 3 színházbérlet lelt gazdára.

Pénteken az Északi Színház jegyirodájában került sor a Harag György Színtársulattal közös játékunk nyerteseinek kisorsolására. Szép számban voltak résztvevők a nyereményjátékon, amely abban segített a társulat vezetőinek, hogy megtudhatták, melyek azok az előadások, amelyeket a szatmáriak a leginkább várnak. Sok szavazatot kapott a Valahol Európában című előadás, sokan viszont a Made In Hungaria címú musicalt várják. Egy biztos: idén is színvonalasnak ígérkező darabok kerülnek bemutatásra!

Ebben az évadban a közönség többek között egy marosvásárhelyi rendező, Balogh Attila Valahol Európában című előadását tekintheti meg, valamint az egyik legjobb romániai rendező Radu Afrim Boldogtalanok című előadása lesz műsoron. Nagy siker lesz a Fenyő Miklós-féle Made in Hungaria című musical bemutatója is Szilágyi Regina rendezésében, és Shakespeare Szentiván-éji álom című alkotása, amelyet Keresztes Attila fog rendezni.

A nyertesek kisorsolásában Kovács Eszter irodalmi titkár illetve Nagy Csongor színművész volt a segítségükre - utóbbit a Boldogtalanok című darab próbájáról raboltuk el néhány percre. Jöjjenek hát a nyertesek: egy-egy bérletet nyert Hajdu Éva, Haller István és Molnár Karola. Gratulálunk, a nyeremény átvételének körülményeiről pedig telefonon értesítjük őket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: