2015-02-13 14:27:53• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a romantikus vacsora nyertesét

Négyfogásos vacsora várja a szerelmeseket február 14-én a Trattoria per Passione étteremben.

Mario Marinelli, a Trattorie per Passione főszakácsa egy igazán különleges menűsorral kápráztatja el a szerelmeseket február 14-én este. A négyfogásos vacsora bőséges előétellel indít: ebben lesz máj, mozzarella, bruschetta, csirketekercs brevata-szósszal, sajtszuflé, gomba és fekete ikra is - hogy csak néhányat említsünk meg a finomságok közül. A leves pesto-szószos crutonnal tálalt tök- és burgonyakrémleves lesz, a főétel pedig burgonya és répapürés "al limone" csirkemell. A desszert pedig egy igazi olasz meglepetés. Ennek neve: Mille foglie per passione.

De nem csak emiatt lesz különleges a szerelmesek napjának estéje a Trattoriában! Hogy a hangulat még emelkedettebb legyen, két remek énekes fog fellépni az este folyamán egy szerelmes dalokból összeállított csokorral: Nagy Norbert tenor és Csomai Cecília szopránénekesnő.

Asztalt foglalni és a vacsorával kapcsolatban egyéb információkhoz a 0361-807-137-es vagy a 0720-092-302-es számon lehet jutni. A romantikus vacsora 70 lejbe kerül személyenként.

A Trattoria per Passione és a Szatmár.ro nyereményjátékán egy kétszemélyes vacsorameghívó talált gazdára. Ennek nyertese Tivadar Erika - gratulálunk és jó étvágyat kívánunk neki és párjának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: