2015-01-15 13:27:49• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a pénteki bérletszünetes előadásra szóló jegy nyertesét

A nagy közönségsikerre való tekintettel a szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata január 16-án, pénteken, 19 órától bérletszünetben ismét műsorára tűzi az Eisemann-Szilágyi szerzőpáros Én és a kisöcsém című közismert operettjét a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében.

Az előadásra felnőtt nézők 20 lejért, diákok és nyugdíjasok 15 lejért válthatnak belépőket. A színház ez alkalommal is meghirdeti csoportos kedvezményét: mivel az előadással a 2014-es naptári évet búcsúztattuk, minden 14 megvásárolt jegy után egyet ingyen kínálnak az érdeklődő csoportoknak.

A kedvezmény a legalább 14 fős csoportok mellett a 14-ik, 114-ik, 214-ik stb. egyéni jegyvásárlóra is vonatkozik. Utóbbiak szintén ingyen juthatnak hozzá egy-egy belépőhöz.

Jegyet váltani a színház Horea úti jegypénztárában lehet, minden hétköznap 10 és 17 óra között, vagy interneten a biletmaster.ro jegyértékesítő rendszeren keresztül. További információkért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődni.

A Szatmár.ro és a Harag György Színtársulat közös nyereményjátékán egy belépőjegyet sorsoltunk ki a résztvevők között. Ez alkalommal Szabó Orsolyának kedvezett a szerencse. Nyereményének átvételének körülményeiről telefonon fogjuk értesíteni. Gratulálunk!

Én és a kisöcsém - jelenet az előadásból

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: