2013-02-07 15:58:39• hírek • Kocsis Zoltán

Csikidamra fel! - Farsangi bál Szikora Róberttel és a gidákkal!

Máris kaphatóak a belépőjegyek a szatmárnémeti RMDSZ, a City Rádió és a Cultur Art Egyesület által szervezett Farsangi bálra. A szervezők szándéka, hogy az eddigieknél is színvonalasabb, impozánsabb szórakozási lehetőséget biztosítsanak a résztvevőknek, ezért a belépők csak korlátozott számban kaphatóak.

Csepregi Éva és az Irigy Hónaljmirigy után idén a magyar zenei paletta egyik legkarizmatikusabb szereplője, a Hungária és a R-GO egykori frontembere, Szikora Róbert lép fel a Károlyi út 128 szám alatt található Dana hotel rendezvénysátrában megtartandó bálon. Az idén hatvan éves művész természetesen nem egyedül lép fel, elkísérik őt múzsái, a gidák is. Felcsendülnek majd olyan korszakos slágerek, mint a „Ballag a katona", „Ciaó Marina" vagy a „Szeretlek is, meg nem is" - csikidamra fel tehát!

„Az előző két alkalomtól eltérően idén szeretnénk impozánsabbá tenni a bált, ezért a sörfesztiválokra emlékeztető hosszú asztalokat kis, családiasabb kerek asztalokra cseréltük", jelentette ki Stier Péter szervező.

A változtatás következtében a férőhelyek száma kevesebb lett, ezért a jegyekhez is csak korlátozott számban lehet hozzájutni. A belépők 35 lejes egységáron kaphatóak az Északi Színház jegyirodájában hétköznap 10.00-17.00, szombaton pedig 10.00-13.00 órák között.

Fontos még kiemelni, hogy Szikora Róbert és gidáinak koncertje után az Amulett zenekar húzza majd a talpalávalót, biztosítva, hogy a közönség hajnalig ne kívánkozzék hazamenni. Aki közben megéhezik vagy megszomjazik, az korlátlan mennyiségben, ám garantál minőségben vásárolhat ételt, italt.

Kár lenne tehát kihagyni tehát ezt a remeknek ígérkező mulatságot. Aki ott szeretne lenni, az siessen megvenni a jegyet, február 22-én, péntek este 20.00 órai kezdettel pedig a szervezők várják a Károlyi út 128. szám alatt található Dana hotel rendezvénysátrában.

Ja, hogy mi az a csikidam? Gyere el és megtudod!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: