2012-12-19 10:03:43• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a nyerteseket

Ingyenes autó-átvizsgálást és egyéb szerviz-szolgáltatásokat sorsoltunk ki a Mechanikus Szerviz jóvoltából.

A szatmárnémeti autósok között az egyik legnépszerűbb a Mechanikus szerviz, hiszen itt gyorsan gyógyulnak a beteg dízel vagy benzines motorok, újra életet lehelnek az autós klímaberendezésekbe, a további szolgáltatásokat pedig hosszan sorolhatnánk. Az elmúlt hetekben több ágban is bővítették felszereltségüket, ezzel színesebbé téve a szolgáltatások palettáját. Az új lehetőségek közül most talán a legfontosabb a nemrég beindított gumiszerviz, ahol percek alatt lecserélik autód nyári gumijait télire.

Azok között, akik részt vettek a Mechanikus és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán, azaz lájkolták és megosztották a szerviz Facebook oldalát, több szerviz-szolgáltatást sorsoltunk ki. Íme a nyertesek és nyereményeik!

Szöllősi Orsolya
egy teljes körű autó-átvizsgálást nyert, egy teljes téli/nyári (vagy fordítva) autógumi-cserének örülhet Homona Réka, Vanyoszki Norbert ajándéka pedig egy futómű bevizsgálás és beállítás. A szerencséseknek gratulálunk és telefonon értesítjük őket a nyeremény átvételének módjáról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: