2011-06-08 14:05:50• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a nyerteseket

Véget ért a Szatmár.ro és id. és ifj. Telegdy József fogászati rendelőjének közös játéka.

Idősebb és ifjabb Dr. Telegdy József rendelője már évek óta áll azon személyek rendelkezésére, akik fontosnak tartják fogaik egészségét, vagy a beteg fogak gyógyítása miatt keresik fel a szakorvost. A tavalyi év végén Szatmárnémeti egyik legjobban felszerelt fogorvosi rendelőjében várják a pácienseket, s ami  fontos, nem csak a felnőtteket, hanem a gyerekeket is.

Az elegáns, modern felszereltségű rendelőkben a két fogorvos elérhető áron végez foghúzást, tömést, fogkő-eltávolítást, végleges és kivehető fogpótlást, fogékszer felhelyezést. A Mileniului utcai rendelő a megyében az egyetlen, ahol egy egyedülálló, modern eljárással végeznek fogfehérítést - ami egy modern eszközzel, rövid idő alatt hosszan tartó fehérséget varázsol a fogaknak, fájdalommentesen.

A Szatmár.ro hírportál és a fogászati rendelő közös nyereményjátékán értékes fogászati szolgáltatásokat sorsoltunk ki a résztvevők között. Következzenek a nyertesek: Pataki Ágota egy fogékszert, illetve annak felhelyezését nyerte, Kiss Tímea nyereménye egy professzionális fogkő-eltávolítás, Hajdú Andrea pedig egy intra-orális kamerával elvégzett vizsgálatot nyert.

A szerencséseknek gratulálunk.

A fogászati rendelő minden hétköznap 9 és 12, illetve 14 és 18 óra között várja a pácienseket a Mileniului utca 10 szám alatt. A szolgáltatásokkal kapcsolatos információkért és bejelentkezésért hívja a 0745-613-949-es vagy a 0361-804-303-as telefonszámot.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: