2011-06-06 13:45:30• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a nyerteseket

Megvannak a Szatmár.ro és a Sóstó Zoo közös játéknak nyertesei.

A nyíregyházi állatpark 5 kilométerre található a várostól, a sóstói üdülőövezetben, ahol többek között egy falumúzeum, egy strandfürdő és egy parkerdő is várja a pihenni vágyókat. Az állatpark harminc hektáros területén a látogatók néhány óra alatt körüljárhatják a Földet, megismerkedve a különböző kontinensek élővilágával.

Az állatparkban Madárház, Trópusi ház, Majomerdő, Mediterrán kert, Afrika-panoráma és Tarzan ösvénye is várja a látogatókat. Karnyújtásnyi közelbe kerülhetünk itt állatokkal, a látogatók sok esetben tényleg egy idegen kontinensen érezhetik magukat.

A Szatmár.ro hírportál és a Nyíregyházi Sóstó Zoo állatpark közös játékán hét darab kétszemélyes állatkerti-belépőt sorsoltunk ki. A nyereményjátékban való részvételhez csupán öt emlős és öt madárfajta nevét kellett elküldeni e-mailen szerkesztőségünk címére.

Következzenek a nyertesek! Egy-eyg kétszemélyes belépőjegyet nyert: Sáfrány Lajos, Bocsárdi Ernő, Bors Áron, Walter Katalin, Szabó Orsolya Réka, Zsoldos István, Kárpáti Nóra.

A nyerteseknek gratulálunk!


Nyíregyházi Állatpark - rengeteg állat egy gyönyörű állatparkban
Nyíregyházi Állatpark - rengeteg állat egy gyönyörű állatparkban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: