2009-07-28 11:09:37• hírek • Parajdi Andrea

Kisorsoltuk a nyerteseket

Tízen nyertek belépőt nyereményjátékunk során a július 30 és augusztus elseje között megszervezésre kerülő Viking Moto Partyra.

Úgy látszik olvasóink rendszeresen nyomon követik a hírportálunk által szervezett eseményeket, hiszen legújabb nyereményjátékunk során több százan küldtek be helyes választ arra a kérdésre válaszolva, hogy augusztus elsején milyen programmal készülünk a mezőpetri motorostalálkozóra.

Aki tudta, hogy vizes póló versenyt szervezünk annak esélye volt, hogy megnyerjen tőlünk egy 50 lej értékű, egy személy belépésére jogosító utalványt. Mielőtt a nyerteseket közzétennénk, megragadnánk az alkalmat, hogy minden belevaló lányt ezúton is meghívjunk Mezőpetribe egy remek hangulatú „pancsolós" versenyre, ahol az adottságai révén bárki győztes lehet, és hazaviheti a Red Zone Sex Shop által felajánlott pikáns nyeremények egyikét. Azt már most garantálni tudjuk, hogy a férfiszemeknek lesz miben gyönyörködniük. Bővebb információk az alábbi linken találhatók.

Nyereményjátékunk során ezúttal a következő olvasóinknak kedvezett a szerencse:

Török Tamás, Resz János Antal, Varga Gábor, Gedeon Krisztina, Muresan Carla, Debreczeni Noémi, Papp Marius, Belényi Alpár, Szénás Zoltán és Bodor Angéla nyertek tőlünk belépőjegyeket a Viking Moto Partyra. A nyeremények átvételi módjáról telefonon értesítjük a győzteseket.

A játékban való részvételt mindenkinek köszönjük a nyerteseknek gratulálunk!


Neked kihívás egy mindent sejtető vizes póló verseny?
Bevállalós csaj vagy?Jelentkezz a Szatmár.ro vizes póló versenyére! Augusztus 1, 18 óra, Mezőpetri!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: