2010-08-11 11:26:12• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: Beáta és Gábor

Újabb házaspár jelentkezett lagzifotó nyereményjátékunkra. Most Beáta (27) és Gábor (29) esküvői fotóit mutatjuk be. Ők június 19-én kötötték egybe életüket.

"Egy gyerekkori szerelemből lett hazásság. Ismerni rég ismerjük egymást: még gyerekek voltunk, majd a sors úgy akarta, hogy összekerüljünk 2000 márciusában. Azóta tíz évnek kellett eltelnie az esküvőig, mert folyton közbejött valami, amiért el kellett halasztani. Először az egyetem, azután elkezdtünk együtt építkezni. Időközben sokszor beszélgettünk a hazásságról, és mindenben egy véleményen voltunk, de tavaly egy kicsit sürgetni kezdtem Gabit, mert én már untam a halogatást. Érdeklődtünk üres terem iránt, amit nehezen de találtunk. Szerencsére végül minden összejött.  Az egész  lagzit mi szerveztük meg, és talán ezért is sikerült ilyen jól. Látszik, hogy bele adtunk mindent...

Egy este, mikor kettesben voltunk Gabi megkérte a kezem. Ő mindig azt mondta, hogy nagy meglepetés lesz, és az is volt, mert hiába lefoglaltuk le a termet, nem volt gyűrű az ujjamon. Majd egy bográcsozás alkalmával megkérte a szüleimtől is a kezem.

A jövőre szóló terveink között első az, hogy sikerüljön a kis kuckónkat befejezni, és hogy tudjunk költözni, azután pedig jöhet a család bővítés.  Egy rövid román tengerparti nászútra megyünk, sajnos nem lesz túl hosszú, de én reménykedem, hogy hárman jövünk vissza." - mesélte el Beáta












A fotókat a házaspár bocsájtotta rendelkezésünkre.

Továbbra is várjuk a jelentkezőket a Lagzifotó-nyereményjátékra!

Hírportálunk nyereményjátékát ifjú házasoknak szánja, olyanoknak, akik idén vagy tavaly kötötték - vagy a  játék lezártáig kötik össze életüket egymással. A fődíj egy mini-nászút, pontosabban egy kényeztető hosszú hétvége a beregdaróci Hét Csillag Üdülő- és Konferencia Központban.

De mit is kell tenni, hogy részt vehessenek a játékban? Részletek ezen a linken.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: