2011-03-07 11:10:57• hírek • Nagykároly.ro

Kisorsoltuk a nőnapi játék nyerteseit

Három hölgy nyert ajándékot magának Nőnapra a Szatmár.ro játékán.

Biztosak voltunk benne, hogy az urak nem mennek el szó és jelentkezés nélkül egy olyan nyereményjáték mellet, amelyen meglepetést nyerhettek volna párjuknak Március 8-ra. Legnagyobb meglepetésünkre viszont főleg hölgyek jelentkeztek a nyereményjátékra, amelybe könnyen be lehetett kerülni, csak azt kellett megmondni, mióta ünnepeljük Március 8-án a Nők Napját.

Érkeztek is a megfejtések szép számmal, hiszen csábítóak voltak az ajándékok: a játékosok közül három szerencsés az PrimaGym Aerobic, Cycling és Fitness Központ felajánlásával egy 1 hónapos VIP bérletet nyerhetett, amely feljogosítja a Primagym-nél található összes mozgásforma kipróbálására és használatára (aerobik típusok, fitnesz terem, Zumba fitnesz, BodyArt, Pilates, Cycling), valamint a Szatmárnémeti Dóra Szalon felajánlásával egy Szépségutalványt is magáénak tudhatnak a nyertesek - ezeket fodrászati szolgáltatásokra válthatják be.

Most pedig következzenek a nyertesek: Les Marietta, Barbara Bernadette és Balog Andrea örülhet a nyereményeknek. Gratulálunk! A nyeremények átvételéről telefonon értesítjük a szerencséseket.


A nyerteseket Nistea Simona, a PrimaGym Aerobic, Cycling és Fitness Központ társtulajdonosa sorsolta ki
A nyerteseket Nistea Simona, a PrimaGym Aerobic, Cycling és Fitness Központ társtulajdonosa sorsolta ki


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: