2012-03-27 13:00:54• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a nagy TMA-bulira szóló belépőket

A Magna Cum Laude is fel fog lépni
A Magna Cum Laude is fel fog lépni

Erdély legnagyobb buliját rendezik március 30-án, Sepsiszentgyörgyön. Számos magyarországi sztár ad koncertet a TMA gálán.

Március 5 -19. között online szavazással döntött az erdélyi közönség a TMA Zenei Díjak odaítéléséről. A kategória-nyertes előadók március 30-án a TMA Gála keretében kapják kézhez a díjakat, legtöbbjük pedig egy színpadi produkcióval is meglepi a közönséget.

Fellépnek az X-Faktor sztárok, Vastag Csaba, Vastag Tomi és Király L. Norbi, a Megasztár 5 győztese Tolvai Renáta, a Csillag Születikből megismert László Attila, Szabó Ádám és Varga Viktor, a fiatal énekesnő Lola, a népszerű Children of Distance, a régi kedvencek, mint a Bikini, a Desperado, DJ Szatmári, Kozsó és az Ámokfutók, valamint több kedvelt erdélyi előadó is. A Transilvanian Music Awards Díjkiosztó Gálát a Magna Cum Laude nagykoncertje fogja zárni.

És akiknek biztosan nem kell 20 lejes jegyet váltaniuk a bulira: Iociac Csaba, Sztakics Erika és László Zsolt. Ők a TMA és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán egy-egy kétszemélyes belépőt nyertek a sztárok sorát felvonultató koncertre és díjátadóra.

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információkhoz a www.transilvanianmusic.ro, vagy a www.facebook.com/transilvanianmusic oldalon lehet jutni.

Transilvaian Music Awards 2012 Díjkiosztó Gála

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: