2014-09-23 16:09:54• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a két kétszemélyes belépőt a mulatós bulira

Számos mulatós sztár lép fel a Zenés barátságok című műsor október 3-i tévéfelvételén.

Október 3-án 18 órától nyilvános tévéfelvételt tart a Szatmárnémeti TV1-en (TV1 Satu Mare) futó nagy sikerű magyar zenés műsor, a Zenés Barátságok.

A közkedvelt Bertici Fivérek formáció által vezetett műsor következő adásaiban leadott koncertrészleteket fogják felvenni ez alkalommal a szatmárnémeti Venezia étteremben, amely a Golescu Híd lábánál, a Poiana Codrului vendéglő alatt található.

A felvételen magyarországi és helyi zenekarok lépnek fel - mondhatjuk, a mulatós társadalom krémje itt lesz október 3-án Szatmárnémetiben. A fellépők között van Tilinger "Házibuli" Attila, Josh és Lakatos Yvette, Sihell Ferry, Fekete Dávid, Polgár Peti, Tolnai András, az Insect paródiazenekar, a Bertici Fivérek, a Magic of Music, a Florian Acustic, Csorvási Szabi és a Party Mistral.

A Szatmár.ro nyereményjátékán pedig két kétszemélyes jegyet sorsoltunk ki a felejthetetlennek ígérkező bulira. A szerencse ez alkalommal Jónás Bernadettnek és Oláh Rolandnak kedvezett - nekik már nem kell jegyet venniük a mulatós-partyra. A jegyük átvételének részleteiről telefonon értesítjük őket!

Akik pedig még nem vettek jegyet, azoknak azt tanácsoljuk: siessenek! Belépők ugyanis már csak korlátozott számban kaphatók a Zenés Barátságok tévéfelvételére. Jegyeket a Dana Kereskedelmi Központban, a Netmusic hangszerboltban lehet megvásárolni, a 17-es lakótelepen, az Independentei utcában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: