2014-08-27 15:51:15• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a kérdőíveinket kitöltők közül a nyerteseket

A PMN-en az autózási szokásokkal kapcsolatban végeztünk felmérést az Autowebshop.ro és az A24 támogatásával.

A Partiumi Magyar Napok Kossuth-kerti programjaival párhuzamosan a Szatmár.ro az Autowebshop.ro autós webáruház és a bajba jutott gépkocsivezetők megmentőjének, az A24-nek a támogatásával nagyszabású felmérést végzett. Ennek témája a szatmáriak autókkal, autózással kapcsolatos szokásai voltak.

Megkérdeztük például, hogy milyen távot tesz meg naponta a válaszodó, milyen autót használ és hogy lecseréli-e a négykerekűt bicajra, ha van erre alkalom. A kérdőívek feldolgozása folyamatban van, biztosak vagyunk benne, hogy izgalmas eredményekre jutunk.

Azok pedig, akik ránk szánták azt a pár percet és válaszoltak a kérdéseinkre, nyerhettek is. A felmérés két támogatójának jóvoltából ugyanis elég sok nyereményt tudtunk kisorsolni a válaszadók között: egyet-egyet az A24 által felajánlott 13 darab A24 szolgáltatáscsomagból, két mp3-lejátszót, két termoszt, két-két darab Pirelli és Thule esernyőt, két darab Bosch strandlepedőt, két Varta hátizsákot és egy 500 lej értékű Autowebshop.ro vásárlási utalványt.

A24 szolgáltatáscsomagot nyert: Niri János, Pál János, Juhász Levente, Kozsán József, Hamuth Zsuzsanna, Benedek Szilárd, Rácz Éva Mária, Fechete Norbert, Békés Antal, Harmat Attila, Papp László, Csipkés Zoltán, Barkóczi Ferenc Lóránd.

Mp3 lejátszót nyert: Széri Zsolt, Suhani Sándor

Termoszt nyert: Balogh Tamás, Cselényi ildikó

Pirelli esernyőt nyert: Seres Erzsébet és Szatmári Tiberiu

Thule esernyőt nyert: Tamás Csilla Krisztina és Szilágyi Csaba

Strandlepedőt nyert: Molnár Irina és Barabás Zoltán

Hátizsákot nyert: Grencze Zoltán és Campian Gheorghe

Autowebshop.ro vásárlási utalványt nyert: Szilágyi Kinga.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: