2014-10-23 11:06:46• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a jegyeket az A kaktusz virága című előadásra

Három kétszemélyes jegyet sorsoltunk ki a Bánfalvy Stúdió sztárokat felvonultató előadására.

Az A Kaktusz virága című fergetegesnek ígérkező darabot október 25-én mutatják be 15.00 és 19.00 óráktól a Szakszervezetek Művelődési Házában.

A neves programajánló portál karakter-jellemzése szerint "Julien nőtlen, szoknyapecér fogorvos. Stéphanie mogorva, maximalista asszisztensnő. Igor fiatal, helyét kereső reklámmodell. Antonia céltudatos, magabiztos lány." E nem mindennapi jellembéli és társadalmi helyzetből fakadó különbözőségek mellett, - ahogy az egy kiváló dramaturgiájú darabban lenni szokott - „egy kezdeti füllentés e négy szereplőt képtelenebbnél képtelenebb helyzetekbe sodorja."

A helyzetkomikumban, zenében és táncban bővelkedő darab stílusát tekintve a szatmáriak kedvence lesz, ezért két előadást is tartanak a már említett dátumon: 15 és 19 órától is megtekinthető lesz az előadás.

Szereposztás:
Julien: Hujber Ferenc
Stéphanie: Détár Enikő/Xantus Barbara
Antonia: Bugár Anna
Norbert: Harmath Imre
Cochet úr, a betege: Schlanger András
Igor: Sándor Péter

A szatmár.ro nyereményjátékán három darab kétszemélyes jegyet sorsoltunk ki a 15 órától kezdődő előadásra. A sorsoláson a szerencse Koch Arthurnak, Mihálka Tündének és Vaida Szintiának kedvezett. Gratulálunk nekik és jó szórakozást kívánunk az előadáshoz!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: