2014-11-06 16:09:18• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a jegyeket a stand-up estre

A Showder Klub sztárjai ismét humorestet tartanak november 7-én 19 órától a filharmóniában.

A hónap elején ugyanis sokak kedvencei, három Showder Klubos sztár fog fellépni Szatmárnémetiben: Bödőcs Tibor önálló estjét láthatjuk "Böllér Balett" címmel, a vendéghumorista Mogács Dániel lesz, a műsorvezető pedig a sokak által ismert, kicsit be-be-beszédhibás: Tóth Edu!

A nagyszerűnek ígérkező humorestre a belépők már megvásárolhatóak a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés székhelyén (az RMDSZ székházban, Csenteri Melindánál, hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között a Rákóczi - Mihai Viteazul - utca 10. szám alatt), 35 lejes áron.

Kedvezményes jegyek vásárlására is van lehetőség: diákoknak (diákigazolvány vagy ellenőrző felmutatása esetén) és csoportoknak (több mint 10 fő) a jegy fejenként 25 lejbe kerül. Bödőcs Tibor és barátainak humorestjére a helyszínen is lehet jegyet váltani.

A szervezők és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán két egyszemélyes jegyet sorsoltunk ki a humorestre: a sorsoláson a szerencse Alexa Jutkának és Apáti Jánosnak kedvezett. A nyereményük átvételéről telefonon értesítjük őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: