2013-02-01 14:27:12• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a jegyeket a lemezbemutató koncertre

Február 15-én lemezbemutató koncertet tartanak a Bertici fivérek, öt kétszemélyes belépőt sorsoltunk ki.

A Bertici Attilából és Öcsiből álló Bertici Fivérek zenekar február 15-én, 19 órai kezdettel mutatja be lemezét a Dinu Lipatti Filharmóniában. A két zenész legújabb albumának a címe "Erdély legszebb virágszála". A lemezbemutató koncerten a fivérek mellett fel fog lépni sztárvendégként Baby Gaby és Sihell Ferry, valamint színpadra lép a szatmári Royal Team zenekar is, valamint Henna, az egykori Flowers zenakar tagja is meglepi a közönséget néhány dallal.

A fivérek pénteken ellátogattak a Szatmár.ro szerkesztőségébe, hogy segítsenek kisorsolni a közös nyereményjátékunk szerencsés nyerteseit. Megtudtuk: nagy az érdeklődés a koncert iránt, úgy tűnik zsúfolt ház fogja végigbulizni a lemezbemutató koncertet.

A Szatmár.ro hírportál és a Bertici fivérek közös nyereményjátékán öt darab kétszemélyes jegyet sorsoltunk ki. A nyertesek: Braun Tímea, File TIbor, Németh Lóránd, Mészáros Bálint és Kőrösi Imola. A nyertesek a jegyeket a Dana Kereskedelmi Komplexumban található Netmusic.ro boltban vehetik át.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: