2013-02-28 17:35:36• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a jegyeket a Majka-koncertre

Majka és Curtis koncert lesz március elsején a szatmárnémeti Kaméleon Klubban.

Az egykori valóságshow-hős, Majka és új partnere, a Belehalok című slágerben is közreműködő Curtis lesz a vendége a Kaméleon Klubnak március elsején.

Az RTL Klub Való Világ című valóságshowjában tűnt fel először a képernyőn Majoros Péter, azaz Majka, és ebben a showban találkozott először Dopemannel -  a műsor után pedig közös lemezt készítettek. Ez 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza.

2004-ben jelent meg Majka második albuma, majd 2007-ben a harmadik. Aztán némi hallgatás után jött a nagy visszatérés 2012-ben a Belehalok című slágerrel, amely nézettségi rekordokat döntött a Youtube videó-megosztón.

A Kaméleon Klub és a Szatmár.ro közös nyereményjátékot hirdetett, amelyen hét darab kétszemélyes belépőjegyet sorsoltunk ki a bulira. Íme a nyertesek: Varga Beáta, Szabó Orsolya, Dohi Roland, Csajkos Alíz, Oláh Ronald, Bui Beáta és Chimpan Timea Rita. A Nyerteseknek gratulálunk, nyereményük átvételéről telefonon értesítjük őket.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: