2013-12-27 12:49:39• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a jegyeket a Fekete Péterre

Összesen négy egyszemélyes jegyet sorsoltunk ki a december 30-i, illetve 31-i színházi előadásra.

Fergetegesnek ígérkező operettel búcsúztatja az óévet idén a Harag György Társulat. Az előadás rendezője Bessenyei István, címe pedig Fekete Péter.

A történet mi másról is szólhatna, mint a szerelemről, a fiatalságról, és akár ma, a 21. század rohanó hétköznapjaiban, a gazdasági válság kellős közepén is játszódhatna. Egyik főszereplője Lucien úr, akit akár a ma oly divatossá vált karrierépítő szinglik képviselőjeként is tisztelhetünk, és akit nem érdekel más, csupán a pénzhajhászás és a legjövedelmezőbb üzletek megkötése.

Véletlenül botlik bele az örökké balszerencsés Pierre-be, és úgy gondolja, vissza nem térő alkalom a „váratlan vendég" szerencsétlenségét kihasználni: részvénytársaságot alapít a pechére. Az üzlet kezdetben virágzik, ám beüt a krach, Lucien és Pierre is szerelmes lesz. A bonyodalmak egyre csak fokozódnak, de a fináléra mindenki megtalálja a maga boldogságát.

A Szatmár.ro és a Harag György Társulat közös nyereményjátékán két-két egyszemélyes belépőt sorsoltunk ki a december 30-i és december 31-i előadásra.

A december 30-i előadásra egy-egy egyszemélyes jegyet nyert Nagy Gy. Katalin és Vajda Márk. A szilveszteri előadásra nyert jegyet Eötvös Zita és Fülöp-Badar Enikő. Gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: