2011-10-24 13:22:04• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a jegyeket a Csík Zenekar koncertjére

Három egyszemélyes jegyet sorsoltunk ki a Csík Zenekar október 26-i koncertjére.

A magyarországi zenei élet egyik kiemelkedő képviselője a 23 éve létező Csík Zenekar, mely rendkívül sokszínű és izgalmas stílusával rengeteg rajongót szerzett magának az évek során. A neves zenekar erdélyi turnéjának keretein belül október 26-án a szatmárnémeti Északi Színházban fog fellépni 19 órai kezdettel.

A zenekar elsősorban a magyar népzene hiteles tolmácsolója. Az utóbbi néhány évben olyan zenei utat választottak, amely lehetőséget ad arra, hogy minél több embernek adjon a népzene váratlan, de kellemes élményt. Bátran mondhatjuk, hogy a népzene és a könnyű műfajok eddig soha nem alkalmazott, igazán érdekes és sikeres ötvözését egy új műfaj megteremtésével hozták létre.

A szervezők és a szatmár.ro közös nyereményjátékán három belépőjegyet sorsoltunk ki a játékban részt vevők között. Következzenek hát a nyertesek: egy-egy jegyet nyert tehát a Csík Zenekar koncertjére Nagy Dolhai Gabriella, Farkas Dalma és Bekessy László. A nyerteseket telefonon értesítjük a jegyek átvételének körülményeiről.

A koncertre jegyeket az Északi Színház jegypénztárában lehet még megvásárolni minden hétköznap 9 és 15 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: