2017-12-14 15:30:06• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a három szerencsést, akik részt vehetnek a szilveszteri előadáson

Közel másfél héttel ezelőtt írtuk ki a nyereményjátékot, mely segítségével egyszemélyes belépőre lehetett szert tenni. A várakozás pedig véget ért, hiszen csütörtökön kiderült, kinek kedvezett Fortuna.

Ebben az évben a Harag György Társulat egy fantasztikus vígjátékkal kedveskedik a közönségnek, a Charley nénje című darabot viszik színpadra.
 

„Charley és barátja, Jack beleszeretnek a szép Spittigue lányokba, Kittybe ás Annie-ba, akiket apjuk féltékenyen őriz. Ráadásul a fiatalembereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnak látogatása azonban reményt kelt a fiatalokban. Remek tervet eszelnek ki, ám mindent tönkre tenni látszik, hogy Donna Lucia, a néni nem érkezik meg. Ezen az apróságon hamar túlteszik magukat a fiatalemberek és ráveszik barátjukat, hogy játssza el a néni szerepét. Minden szépen halad addig, míg a valódi Donna Lucia meg nem érkezik.”
 

A szerencse ezúttal Halász Margitnak, Antal Rolandnak és Berki Andreának kedvezett, ők már biztosan ott vannak azok között, akik nevetéssel zárják az évet. A nyertesek a színház jegyirodájában vehetik át a belépőket. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: