2011-04-01 12:22:00• hírek • Szatmár.ro

Szatmáron a Safari Cirkusz

Olvasóink jegyet nyerhetnek a cirkuszi előadásra.

Hét év után, teljesen új állatokkal tér vissza Szatmárnémetibe a Magyarországi Safari Cirkusz. Bár a vezetőség magyar, a csapat tejesen nemzetközi: holland, izraeli, olasz, horvátországi és román artisták, akrobaták, bohócok és állatidomárok egy érdekfeszítő előadással várják az érdeklődőket városunkban április 11-ig.

A cirkuszi produkció egyik különlegessége a hüllőshow, amelyben maga Jack Sparrow kapitány és kalózokból álló csapata mutatja be a pitont, anakondát, tarantula-pókot, krokodilokat és a 60 éves óriásteknőst. Az előadásban olyan különleges szarvasmarhákat is láthat a közönség, mint az afrikai bivaly, az erdélyi bivaly vagy a jellegzetesen magyar fajta, a szürke marha. Nem is beszélve a két hatalmas elefántról!

A cirkusz sztárja Lina, a hároméves víziló, akinek az idomítása csak most van folyamatban, de így is szerepel a műsorban, sőt a cirkuszlátogatók közelebbről is megismerkedhetnek az állatokkal a cirkusz mobil állatkertjében. Külön érdekességnek számítanak az előadásban nem szereplő, de a szünetben megtekinthető pici kecskék!

A Szatmár.ro olvasói most jegyet nyerhetnek a cirkusz előadásaira, csupán egy egyszerű kérdésre kell választ adni: Milyen állatok szerepelnek a cirkusz előadásában? A válaszokat április 7-én délig várjuk a jatek@szatmar.ro e-mail címre, a levélben a helyes válasz mellett szerepelnie kell a játékos pontos nevének és telefonszámának. A helyes választ beküldők között három darab, két személyes belépőt sorsolunk ki.

A cirkusz előadásainak kezdési időpontjáért, iletve jegyár-információért nézze meg videónkat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: