2012-03-30 13:20:10• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a belépőket a Republic koncertjére

A Republic legutóbb négy évvel ezelőtt játszott a szatmáriaknak, ezúttal pedig március 31-én este Nagykárolyban, a Freedom Klubban lép fel.

Aki részese akar lenni az elmúlt húsz év egyik legsikeresebb magyar együttese koncertjének, az ne csináljon más programot magának március utolsó napján!

A jegyek elővételben 28, a helyszínen pedig 33 lejbe kerülnek. A belépőket a BMW Barban, a Viking Clubban és a Freedom Clubban illetve a zenekar honlapján lehet megvásárolni.

A Freedom Club és a Szatmár.ro-n közösen meghirdetett nyereményjátékán arra kértük olvasóinkat, hogy soroljanak fel néhány Republic-sláger címet. Mivel a zenekar Magyarország egyik legkedveltebb folk-rock zenekara, számos slágerét ismerik a legfiatalabbaktól az idősekig, így a vártnál is többen vettek részt a játékunkban. Nyerni azonban csak öt személy nyerhetett, ők a következők: Őri Csaba, Deák Anikó, Szabó János Attila, Székely Sándor és Varga Andrea. A nyereményük egy-egy kétszemélyes koncertjegy a fergetegesnek ígérkező nagykárolyi Republic koncertre.

A nyerteseknek gratulálunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: