2013-06-10 13:51:26• hírek • MTI

Kisorsoltuk a belépőket a Hegyalja Fesztiválra

A Szatmár.ro és a Hegyalja Fesztivál szervezőinek közös nyereményjátékán két egyszemélyes bérletet sorsoltunk ki.

Már több mint egy évtizede csalogatja a Tokaj melletti Rakamaz Kemping vakációs menüjének éves csúcspontja, a Hegyalja Fesztivál a bulira éhes közönséget. A természetközeli helyszín persze nem véletlen, hiszen 2000-ben a környezetvédelmi összefogás jegyében fogant a fesztivál, amely azóta igen virgonc és életerős gyerekké cseperedett.

Aki járt már a Hegyalján, az mindenképp szeretne visszatérni oda. Miért? Mert nagyon jó helyszínen megrendezett, irgalmatlan jó nyári házibulik hangulatát érezzük a Rakamaz Kempingben évről évre. Persze finoman szólva is "kicsit" nagyobb szabásúan...

Aki már koptatta a Hegyalja Fesztivál fövenyét, az tudja, hogy a délutáni szinte békés lézengés jó fesztiválosan estére és éjszakára egy olyan hömpölygő buliáradattá fejlődik, ahonnét csak nagyon fájó szívvel lehet hazaindulni...

Az idén nagyon ütős program várja a résztvevőket. Olyan fellépőket hoztak el a Hegyalja Fesztivál szervezői mint Ákos, Belga, Slayer, The Carbonfools, Irie Maffia, Kiscsillag, Magna Cum Laude, Anima Sound System, Quimby, Scooter. A fesztivál programját itt olvashatod el.

A nyereményjátékunkon két bérletet sorsoltunk ki a június 25 és 29 között megrendezésre kerülő fesztiválra. A két szerencsés nyertes: András Blanka és Nagy Károly. A nyerteseket a bérlet átvételének körülményeiről telefonon fogjuk értesíteni. Gratulálunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: