2013-05-22 16:21:07• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a belépőjegyeket a mulatós bulira

Öt kétszemélyes álló-jegyet sorsoltunk ki a pénteki nagy mulatós bulira a Bertici Fivérekkel és meghívottaikkal.

A buli helyszíne a Károlyi út 128 szám alatt található Dana hotel rendezvénysátra lesz. S bár csak május 24-én lesz a buli, a Bertici Fivérek és meghívottaiknak rajongói már elkapkodták a jegyek nagy részét.

Ülőhelyre szóló jegyből már nincs és az állóhelyek is csak korlátozott számban kaphatók. A februári koncerthez hasonlóan most is itt lesz a Bertici fiúk mentora és jó barátja, Sihell Ferry. Szatmárnémetibe jön ismét a fiatal, csinos és tehetséges Henna, valamint fel fog lépni egy másik ismert mulatós sztár is: Bunyós Pityu! Péntek este a meghívottak fellépése után pedig a Royal Team zenekar fog gondoskodni

Szerda délben a Bertici Fivérek egyik fele, Bertici Öcsi látogatott el szerkesztőségünkbe, hogy kisorsolja azt az öt szerencsést, akik a szatmár.ro nyereményjátékán kétszemélyes belépőjegyet nyertek a fergetegesnek ígérkező bulira.

Íme a nyertesek: Toroczkai Márk, Takacs Angéla, Fodor Zsolt Szabolcs, Kőrösi Imola, Enyedi Jenő. A nyerteseket a jegyek átvételéről telefonon értesítjük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: