2012-08-01 11:43:10• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a Viking Moto Partyra szóló belépőjegyeket!

Hárman nyertek egy-egy kétszemélyes belépőt nyereményjátékunkon az augusztus 3-4. között megszervezésre kerülő Viking Moto Partyra.

A Szatmár.ro és a Viking Motoros Klub közös nyereményjátékára többen is beküldték, hogy kik az előadók, akik fellépnek az immár nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő motoros találkozón. A játékra jelentkezők között három, két személyre szóló belépőt sorsoltunk ki.

Mielőtt a nyerteseket közzétennénk, megragadjuk az alkalmat, hogy röviden ismertessük a rendezvény programját. A motorral érkezők több vetélkedőre is benevezhetnek, hiszen idén is megszervezik a motorszépségversenyt és a különböző motoros ügyességi vetélkedőket, de mindemellett lesz beerjumping, szkander, baltadobálás, hordógurítás és paintball is. A látogatókat tetováló- és piercingsátor  várja: idén is a magyarországi K-Roy-t hívták meg az eseményre. Lesz Erotic Live Show és több koncert is - fellép többek között az AB/CD, a Black River Blues Band és a Wan-Ted is.

Természetesen a nagy népszerűségnek örvendő vizespóló verseny sem marad ki a szombati nap programjából. A versenyben résztvevő hölgyek egy Viking MC pólóval, értékes nyereményekkel és meglepetésajándékkal lesznek gazdagabbak.

Most lássuk, ki az a három szerencsés, aki két személyre szóló belépőjegyet nyert! A belépőknek Geszti István, Poszet Kinga és Tudor Réka örülhet. A nyeremények átvételi módjáról mindenkit telefonon értesítünk. Gratulálunk a nyerteseknek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: