2010-03-05 08:46:52• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a Nőnapi játék nyerteseit

Közel 350 személy küldött be helyes választ a Nőnapi nyereményjátékunkra.

Február közepén indítottuk útjára a Nőnapi nyereményjátékot, melyben egy nagyon könnyű kérdést tettünk fel a szerencsét próbálóknak: Melyik évtől kezdődően ünneplik a legtöbb országban a Nők napját március 8-án? Közel 350 személy gondolta úgy, hogy szerencsét próbál, a nagy érdeklődésen pedig nem csodálkoztunk, hiszen a beküldők között értékes Nőnapi ajándékokat sorsoltunk ki. De nem is csigázzuk tovább az érdeklődést, megmondjuk, hogy kik a játék szerencsés nyertesei.

A főnyereményt, az Aphrodité szépségszalon felajánlásával 200 ron értékű utalványt Walter Katalin nyerte meg. A Fitland szépségközpont 150 ron értékű utalványának sorsolásakor Cseh Erikának kedvezett a szerencse, az Onlineparfum.ro oldal által felajánlott 100 ron értékű vásárlási utalványnak pedig Balászi Tamás örülhet. A nyeremény átvételéről a szerencséseket telefonon értesítjük.

A nyerteseknek gratulálunk, azok pedig, akik nem nyertek, ne keseregjenek, mert hamarosan újabb nyereményjátékokon próbálhatnak szerencsét. Az új játékról nem szeretnénk egyelőre túl sokat elárulni, csak annyit, hogy az idei Tavasz Szépének a megkeresését tűztük ki célul, a nyertes pedig igazi, királynőnek kijáró bánásmódban fog részesülni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: