2010-05-06 12:37:52• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a K1 gála nyerteseit

Kisorsoltuk a helyes válaszokat beküldők közül a K1-Full-Fight gála nyerteseit.

A tavalyi gála sikerén felbuzdulva Szűcs Barnabás, a Kyo Gym klub vezetője idén is komoly szervezésbe kezdett, ezért az idei gálán május 7-én, pénteken, 20 órai kezdettel vehetnek részt az érdeklődők. Szatmárnémeti történelmének második K1-Full-Fight gálájának ezúttal a Traian Vuia (a régi IPA) iskola sportterme ad otthont. A torna presztízsét jelzi, hogy a Digi Sport sportcsatorna felvételről közvetíti majd az összecsapásokat.

Szűcs Barnabás jóvoltából a Szatmár.ro három darab, két személyre szóló belépőt sorsolt ki kedves olvasói között. A játékban részt vevőknek egy egyszerű kérdésre kellet válaszolniuk: Hol rendezik meg idén a Full Fight Gálát? A helyes válaszok május 5-ig érkeztek a jatek@szatmar.ro e-mail címre, a beküldők közül a nyerteseket pedig szerdán sorsoltuk ki.

A K1-Full-Fight gálára belépőjegyet nyert Láng Róbert, Huszár Réka és Priala Ildikó. A nyerteseket ebben az esetben is telefonon értesítjük a jegyek átvételével kapcsolatban. A nyertesek a belépőjegyeket a csütörtöki és a pénteki nap folyamán vehetik át a Szatmár.ro szerkesztőségében.

Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek!



 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: